Skrivnost spečih sodnikov

      Sedemčlanska nogometna ekipa iz Sota Alta ni zgolj šolsko nogometno moštvo. Je veliko več.                  Skrivaj smo sklenili dogovor, da nas nič in nihče ne bo ločil. Nikoli. In naj se zgodi karkoli. In ko se je        zgodilo, kar se je zgodilo, nam ni preostalo drugega, kot da se zadeve lotimo. Pripravili smo                      detektivske pripomočke … in se prepustili dogodivščini. Saj smo vendar Nogometastični.

      O ZBIRKI: 
      ‘Nogometastični’ je humorna serija, ki prepleta nogometne in detektivske dogodivščine ekipe, v                kateri igrajo fantje in dekleta, stari 11 let. Skupaj hodijo v šolo in skupaj igrajo nogomet v NK Soto            Alto. Skrivaj so sklenili dogovor, da bodo vedno ostali prijatelji in skupaj igrali nogomet, pa naj se              zgodi karkoli. Zato se takrat, ko se zgodi kaj nenavadnega in je njihova ekipa ali prijateljstvo na                preizkušnji, spomnijo svojega dogovora in kot ‘Nogometastični’ najdejo pravo rešitev.

      Več o knjigi si lahko preberete na strani založbe!

Uporabljamo piškotke. Več informacij.

Spletnja stran uporablja pikotke za izboljšanje vaše brskalne iskušnje. S klikom na Strinjam se, sprejmete piškotne pogoje.

Zapri.